Săftița (balkanic project) by Marius Mihalache (UNITER prize)

TNB, Bucharest

Detalii SĂFTIȚA (balkanic project) by Marius Mihalache

susținut de cunoscutul virtuoz al țambalului, MARIUS MIHALACHE, împreună cu echipa sa de muzicieni de elită, ”Marius Mihalache Band”:

Marius Mihalache - țambal

Arabela Nicolau - voce

Lorin Mihalache - tobe

Marius Gagiu (Mandela) - flaut, caval

Amfitrion : Ion Caramitru.

Marius Mihalache, un excepțional artist al țambalului, a început să cânte la vârsta de 6 ani, iar la 17 ani interpreta pe scena operei SCALA din Milano arii celebre compuse de Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert sau Mozart. Unul dintre cele mai importante momente din cariera sa a fost întâlnirea cu Chick Corea, alături de care a susţinut o serie de concerte. Cântă și Înregistrează alături de Gloria Gaynor, Nina Simone, Steve Vai, Kitaro şi de alţi muzicieni, cunoscuţi pe plan mondial. Este muzicianul care a reuşit să confere ţambalului valenţe, subtilităţi şi rezonanţe incredibile, rivalizând cu sonorităţile specifice muzicii clasice. In anul 2015 este invitat de către Cosmin Chivu (Director of the BA in International Performance Ensemble at the Pace School of Performing Arts) sa faca parte din distributia piesei celebre "Our Class", scrisa de Tadeusz Slobodzianek, Broadway, NYC.

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru!

Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

  • dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii de bilete.

  • dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei și nici rambursarea costului biletului.

Evenimente similare The Sunset Limited 4.6 The Sunset Limited Joi, 11 Iul - 20:00

Biloxi Blues 4.6 Biloxi Blues Vineri, 02 Aug - 21:00

Nu regret nimic 4.5 Nu regret nimic Joi, 04 Iul - 19:30

Trei femei înalte - Brașov 4.5 Trei femei înalte - Brașov Sambata, 06 Iul - 19:00

BASMa Curată 4.5 BASMa Curată Duminica, 14 Iul - 21:00

Urmareste-ne pe facebook pentru noutati

Inscrie-te pe mySTAGE Creeaza-ti cont pe mySTAGE pentru a putea cumpara bilete la spectacolele tale preferate si pentru a ramane conectat la ultimele noutati.